Koirien yksiöt ja kaksiot

Hoitolalle on tärkeää toimia lemmikin yksilöllisten vaatimusten mukaan. Koska koirat ovat erilaisia, joku vilkkaampi ja joku rauhallisempi, on omistajan mahdollista ostaa koiralleen lisä-aktivointipaketti, jolla karvakorvalle saa lisälenkin ja päivittäisen aktivoinnin!

Mitä hoito sisältää?

Hoitopaikkamaksu sisältää:

  • oman paikan ja pedin, sekä ruoka- ja vesikupit
  • leluja
  • ruoat talon tapaan: kana-riisi nappulaa
  • Huom! Erityisruokavaliota noudattaville lemmikeille on tuotava omat ruoat
  • päivittäisestä hyvinvoinnista ja perussiisteydestä huolehtimisen
  • ulkoilua sekä hihnassa että juoksutustarhassa
  • pidemmilllä hoitojaksoilla aivotyön tarjoamista virikkeellistämisen merkeissä (poikkeuksena rämäpää-lisän ostajat, joille aktivointi päivittäistä)
  • sekä tietenkin seurustelua ja rapsuttelua!

Paikalla parasta ystävääsi varten on aina asiantunteva ja eläinrakas henkilökuntamme! Pidempinä lomajaksoina hihnan toisen pään, eli omistajan, mielenrauhan turvaa kuulumisten kertominen hoitolan toimesta, tai kuulumisten lisääminen sosiaaliseen mediaan omistajan siihen suostuessa. Hoitoon tuodessa hoitojaksosta tehdään kirjallinen sopimus joka sisältää tarkemmat säännöt koskien varausta ja hoitosopimusehtoja.

Hoitolassamme on yhteensä 16 kodikasta koirapaikkaa. Osaan paikoista mahtuu myös useampi koira samasta perheestä. Hoitolassa on mukava lattialämmitys, joka takaa lämpimän paikan.

Jokaiselta koirapaikalta on oma uloskäynti luukun kautta omaan aidattuun ulkohäkkiin, jossa on etenkin kesäaikaan mukava viettää koko päivä luukun ollessa auki ja seurata hoitolan hulinaa. Kylmemmillä säillä luukkuja pidetään auki mahdollisuuksien mukaan, huolehtien jatkuvasti lemmikille sopivasta lämpötilasta.

Muun touhun lisäksi koirat pääsevät kirmaamaan päivittäin hoitolan isossa juoksutustarhassa.

Talo tarjoaa myös aktivointia pidemmillä hoitojaksoilla erilaisten aktivointipelien ja ruoan piilotus- tehtävien kautta!

Hoitolalla on myös hoitokoirien vilvoitteluallas.