Löytöeläintoiminta

Karsikon lemmikkihoitola vastaa irtoeläimistä, jotka otetaan talteen seuraavilta alueilta:

  • Joensuu (myös Eno ja Uimaharju)
  • Kontiolahti
  • Tuupovaaran koirat (Tuupovaaran kissat ottaa vastaan Kissojen alkukoti ja apu ry Öllölässä)

HUOM! EMME OTA VASTAAN VILLIINTYNEITÄ ELÄIMIÄ!! VILLIKISSOJEN TMS. KOHDALLA ON OTETTAVA YHTEYS SUORAAN SIUN SOTEN VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIIN.

Soita aina ensin hoitolalle löytöeläinasiassa! Puh. 040 596 1991.

Neuvomme jatkotoimenpiteissä. Pyydämme myös huomioimaan, että hoitolalla ei ole löytöeläinten haku- tai tuontipalvelua.

Mikäli et pysty huolehtimaan eläimestä hoitolan avautumiseen asti, tai eläimen ollessa vaaraksi itselleen/ympäristölle, ota yhteyttä hätäkeskukseen 112. Poliisi toimittaa Joensuun alueen löytöeläimet Karsikon lemmikkihoitolaan aukioloaikojen ulkopuolella em. tilanteissa.

Loukun lainaaminen hoitolalta

Karsikon lemmikkihoitolalla on lainattavissa loukkuja kissojen ja muiden pienikokoisten lemmikkieläinten (esim. kanit) kiinniottamiseksi. Loukku annetaan lainaan 20 € panttia vastaan. Panttimaksu on oltava käteisenä mukana loukkua hakiessa. Panttimaksun saa takaisin, kun loukku on palautettu hoitolalle moitteettomassa kunnossa.

Karkulaisen lunastaminen

Mikäli lemmikkisi on kadonnut ja se on toimitettu meille, omistaja voi lunastaa sen meiltä maksua vastaan (kts. alta). Maksuvälineenä käy käteinen tai kortti. Ilman maksua hoitola ei ole velvollinen luovuttamaan eläintä.

Varauduthan myös todistamaan henkilöllisyytesi. Luovutamme eläimen vain omistajalle tai omistajan kirjallisella valtuutuksella valtuuttamalle henkilölle.

Lunastusmaksu:

  • Ensimmäiseltä vuorokaudelta lunastusmaksu 33 €/eläin
  • Jatkovuorokaudet: normaali hinnaston mukainen hoitovuorokausimaksu joka vuorokaudelta, jonka eläin viettää löytöeläinkodissa (jyrsijöiden ja muiden pieneläinten hinnoittelu kissojen mukaan)